0629045912
info@natuurgroenenbeleving.nl
Natuur, Groen & Beleving - Mooie tuinen, natuur beleven, groene inspiratie!

Natuurbeleving

Beleving is in opkomst. Het bewust ervaren van je omgeving en de mensen om je heen. Buiten in een open veld, in het bos, aan het strand, in de bergen of gewoon in je tuin. De natuur en alles wat er mee samenhangt is altijd al een belangrijke inspiratiebron geweest. Je vindt rust en zingeving in de natuur – een andere omgeving, weg van de hectiek van alledag waarin het materialisme overal dwingend aanwezig is.

 

Natuur, Groen & Beleving stimuleert natuurbeleving: ‘Naast de natuur is filosofie een grote passie van mij. Ik probeer beiden in mijn leven te combineren en integreren. Zodoende kwam ik tot het ‘inspiratiepad’: in een groene omgeving wandelen en al filosoferend de omgeving beschouwen, bewust in contact zijn met elkaar, ervaringen delen en verhalen uitwisselen.’

"Mijn gevoel is dat veel mensen vergeten (zijn) wat ze elkaar te vertellen hebben en hoe ze bijvoorbeeld naar de natuur kijken of kunnen kijken. Wanneer je je zintuigen goed gebruikt, zie en voel je veel meer dan dat je zou denken: geuren, geluiden, natuurlijke kunstwerken, vogels, dieren, insecten, planten en bomen. Het beleven van de omgeving en elkaar, zie ik als een ontdekkingsreis vol verrassingen."
Hans Lappee
 

Wanneer je interesse hebt in een natuurbeleving of het volgen van een ‘inspiratiepad’, neem dan gerust contact op.